realisatie: TiDi Media

Streep door EOMC 2020

Het bestuur van de Esad Osmanovski Memorial Cup heeft, helaas, moeten besluiten om de editie van 2020 te cancellen.

Middels dit schrijven willen wij u laten weten dat de 14e editie van ons toernooi (op 6 en 7 juni 2020) geen doorgang zal vinden. We hebben hier als organisatie een rationeel besluit in moeten nemen. De oorzaken hiervoor zijn met elkaar verweven. Doordat Hemelvaart en Pinksteren in 2020 eind mei vallen waren we genoodzaakt om ons toernooi op 6 en 7 juni te plannen. Reden hiervoor is dat wij tijdens de feestdagen geen hotels en restaurants tot onze beschikking hebben ivm het toerisme. Omdat in Nederland, Belgie en Engeland de Jeugd Academies op 31 mei sluiten hadden we een probleem om ploegen uit deze landen vast te leggen. Met veel moeite hadden we twee Belgische ploegen vastgelegd. Maar verder hadden we uit België, Nederland en Engeland louter afzeggingen, met als reden “We sluiten op 31 mei”. Recent is er nog een probleem bijgekomen binnen Europa, nl de verspreiding van het coronavirus. Hoe zich dit gaat evolueren is ook nog ongewis. Kort samengevat: Al deze facetten in ogenschouw genomen is er helaas maar één mogelijkheid voor ons als organisatie, en dat is de editie van 2020 afblazen.


DIT BETEKENT ECHTER NIET HET EINDE VAN HET ESAD TOERNOOI.
We slaan slechts een editie over en zullen in 2021 weer de Esad Osmanovski Memorial Cup organiseren. Deze editie zal dan plaats vinden op 29 en 30 mei 2021.

 

https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/streep-door-esad-osmanovski-memorial-cup-vanwege-ongunstige-datum-en-coronavirus~ac7e283e/