realisatie: TiDi Media


Deze week heeft de organisatie van de Esad Osmanovski Memorial Cup een vergadering gehad. Serge de Ruijsscher heeft hierin aangegeven dat hij stopt. De overige leden hebben besloten, wegens diverse redenen, om in 2023 geen toernooi te organiseren. De activiteiten worden voorlopig “on hold” gezet. Als er mensen zijn die interesse hebben om richting 2024 de boel op gang te trekken en in te stappen in de organisatie van het toernooi, gelieve dit kenbaar te maken bij Hans Bakker, Jan Piet den Dekker, Norbert Schelinski of Peter Porreij. We bedanken Serge voor zijn jarenlange inzet voor ons toernooi.
Lees verder
Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten dat ons toernooi ook in 2022 niet zal doorgaan. De nog steeds heersende coronapandemie bezorgt ons teveel problemen mbt het vastleggen van clubs en daaraan gerelateerde financiele verplichtingen. Wij kunnen en willen daarin geen onverantwoorde risico’s nemen.
Lees verder
Na de zeer succesvolle 13e editie van de Esad Osmanovski Memorial Cup in 2019, waarbij we met Boca Juniors uit Argentinie een prachtige winnaar hadden, hebben we in 2020 en 2021 ons toernooi niet kunnen organiseren ivm de corona pandemie, die de wereld momenteel helaas nog steeds beheerst.
Lees verder

Image Feed

Laatste Tweets