realisatie: TiDi Media

Gastheer V.V. Breskens

400_vv_breskens.jpg

 

 

 

V.V. Breskens is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Zeeuwse Breskens. Het eerste elftal speelt in de Vierde Klasse Zondag van het Nederlandse amateurvoetbal.

De club is opgericht op 1 mei 1920, en de koninklijke goedkeuring werd verkregen op 9 september 1960. Het beste resultaat werd behaald in het seizoen 1983/1984, toen de club op de zesde plaats in de Tweede Klasse eindigde. V.V. Breskens speelt zijn wedstrijden op Sportpark Baersande.

 

V.V. Breskens en Esad zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Al vanaf het prille begin van het toernooi heeft V.V. Breskens alle medewerking verleent en hun accommodatie op sportpark “Baersande” te Breskens ter beschikking gesteld. Een mooie locatie voor zowel alle deelnemende teams, als bezoekers. Zo beschikt het toernooi over 2 velden van natuurgras van uitstekende kwaliteit, een gezellige kantine, een tribune, kleedruimtes enz.

Ook de loting voor het toernooi wordt gehouden in de kantine van V.V. Breskens. Tijdens deze avond worden de deelnemende teams bekend gemaakt en middels een loting ingedeeld in poules. Om deze avond op te luisteren werd jarenlang een gastspreker uit de voetbalwereld uitgenodigd. Zo hebben verschillende bekende namen de avond al bijgewoond, o.a. Jean Marie Pfaff, Co Adriaanse, Jean Paul de Jong, John Karelse en Hans Kraaij jr zijn te gast geweest.  De laatste jaren wordt de loting vooraf gegaan door een wedstrijd. Oud NAC, Lucky Ajax, Oud Feyenoord en FC de Rebellen waren al te gast geweest bij V.V. Breskens. 

 

www.vvbreskens.nl