ESAD OSMANOVSKI MEMORIAL CUP

contact // sitemap

realisatie: TiDi Media

Gastheer V.V. Breskens

400_vv_breskens.jpg

 

 

 

V.V. Breskens is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Zeeuwse Breskens. Het eerste elftal speelt in de Vierde Klasse Zondag van het Nederlandse amateurvoetbal.

De club is opgericht op 1 mei 1920, en de koninklijke goedkeuring werd verkregen op 9 september 1960. Het beste resultaat werd behaald in het seizoen 1983/1984, toen de club op de zesde plaats in de Tweede Klasse eindigde. V.V. Breskens speelt zijn wedstrijden op Sportpark Baersande.

 

V.V. Breskens en Esad zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Al vanaf het prille begin van het toernooi heeft V.V. Breskens alle medewerking verleent en hun prachtige accommodatie op sportpark “Baersande” te Breskens ter beschikking gesteld. Een mooie locatie voor zowel alle deelnemende teams, als bezoekers. Zo beschikt het toernooi over 3 velden van natuurgras van uitstekende kwaliteit, een gezellige kantine, een tribune, kleedruimtes enz.

Ook de inmiddels terugkerende officiële loting wordt gehouden in de kantine van V.V. Breskens. Tijdens deze avond worden de deelnemende teams bekend gemaakt en middels een loting ingedeeld in poules. Om deze avond op te luisteren wordt elk jaar een gastspreker uit de voetbalwereld uitgenodigd. Zo hebben verschillende bekende namen de avond al bijgewoond, o.a. Jean Marie Pfaff, Co Adriaanse, Jean Paul de Jong, John Karelse en Hans Kraaij jr zijn te gast geweest. In 2016 werd de loting opgeluisterd met een wedstrijd van Lucky Ajax en 2017 wordt Oud Feyenoord verwelkomt voor een wedstrijd tegen Oud Breskens. Tijdens deze avond worden leden, vrijwilligers, (potentiële) sponsoren en de media uitgenodigd.

 

www.vvbreskens.nl

      

600_wpff774fcb_05.jpg